Přeskočit na obsah
Načítám Akce

« Všechny Akce

  • akce již proběhla.

Meditace pro harmonizaci srdeční čakry

26 září @ 18:00 19:00

Meditace na harmonizaci čaker a poléčení zejména srdeční čakry (Anaháta) je určena hlavně pro lidi na cestě zotavení ze závislosti, ale i pro toho, kdo chce svoji srdeční čakrou pracovat. Za závislostí bývá často skryto nějaké trauma, které způsobilo zranění v této oblasti.

Cílem meditace je harmonizace čakrového systému a nastolení rovnováhy mezi Ana a Háta, láskou kterou vyzařujeme směrem k druhým a sebeláskou a tím upevnění sebepřijetí, které je pro některé lidi na cestě zotavení problematické.

Jmenuji se Eva, pracuji v Renadi jako peer konzultantka a taky mám svůj salon v Lomnici, kde provozuji masáže, Čínskou medicínu a poradenství. Meditacím a duchovnímu rozviji se věnuji dvacet let. Pravidelně provádím relaxace a meditace v psychiatrické nemocnici v Brně – Černovicích.

Meditace bude probíhat ve velmi pěkném sálu centra Restartuj Se! na ulici Tomešova 563/2b, Brno-střed. Doprava trolejbusem 25 a 26 a tramvají č.4 na zastávku Úvoz, odtud 5 min. pěšky na ulici Tomešova 563/2b.

Upozornění: počet míst je omezen, hlaste se prosím předem do 25.9. na tel.: 724 301 868 . Pokud se nahlásíte a nemůžete nebo nechcete na meditaci přijít, prosím sdělte nám to co nejdříve na uvedené číslo.

Akce je podpořena z dotace Jihomoravského kraje a je ZDARMA.

Meditací provází Eva Brázdová Jagelská

telefon: 724 301 868

O Renadi

Poskytujeme lidem a jejich blízkým odbornou psychosociální pomoc a podporu pro změnu životní situace související s užíváním legálně dostupných návykových látek či návykového chování

Free

Eva Brázdová Jagelská a Renadi

724 301 868

RestartujSe – centrum osobního rozvoje

Tomešova 2b
Brno, 60200 Czech Republic
+ Google Mapa
+420605530014
View Místo konání Website